Put

Obraćenje

Obraćenje je promjena srca i povratak Bogu. Ono nije samo jedan trenutak u životu, nego trajni proces napuštanja grijeha i sve potpunijeg prihvaćanja Evanđelja.

Istraži obraćenje

Sveto pismo

„Ispunilo se vrijeme, približilo se kraljevstvo Božje! Obratite se i vjerujte Evanđelju!“

Mk 1,15
Misao svetaca

„Da je moja savjest opterećena svim grijesima koje je moguće počiniti, ja bih se ipak bacila u ruke našega Gospodina, srca slomljena pokajanjem. Znam kakvu nježnost ima za svako svoje izgubljeno dijete koje mu se vrati.“

sv. Terezija od Djeteta Isusa
Formacija

Duhovna formacija

Duhovna formacija vodi čovjeka u sve dublji odnos s Kristom kroz molitvu, sakramentalni život, Božju riječ i svakodnevno obraćenje. Njezin cilj nije samo stjecanje znanja o vjeri, nego preobrazba srca i rast u svetosti.

Istraži duhovnu formaciju

Put obraćenja može te pratiti u trenucima…

Trenutak tišine

Primi oproštenje i ponovno kreni

Ne ostaj zarobljen u onome što je bilo. Predaj Kristu svoju krivnju, primi njegovo milosrđe i napravi novi korak.

Ova stranica koristi kolačiće i druge tehnologije praćenja radi olakšavanja navigacije, omogućavanja povratnih informacija, analize korištenja naših proizvoda i usluga, potpore promotivnim i marketinškim aktivnostima te pružanja sadržaja trećih strana. Uvjeti korištenja.